smerter

SONJA RAMSØE

PSYKOTERAPEUT & HÅNDANALYTIKER

Kronisk smertetilstand


Jeg lever selv med spændingshovedpine og migræne siden 1998 og har på egen krop erfaret hvad kroniske smerter gør ved krop, sind og ånd. Jeg ved hvor problematisk det kan være mht. at få overskud til arbejde, privatliv, hospitalsbesøg, undersøgelser og det er kun fordi jeg selv har arbejdet med den dybere problematik omkring det og via åbenhed og samtale med de kolleger, ledere samt familie og venner, at lever jeg et godt liv i dag.


Foredragsholder

Som frivillig foredragsholder for Migræne- og hovedpineforeningen, underviste jeg i, hvordan vi kan leve et godt liv med migræne/smerter og se og acceptere tilstanden som fast følgesvend i stedet for at se tilstanden som en fjende. Desuden er jeg speaker hos Maxmee, hvor jeg også fortæller om at leve med migræne.


Hvad kan jeg tilbyde dig?

På egen krop har jeg selv erfaret, at en kombination af afslappende kropsbehandling og samtale kan hjælpe med at lindre de fysiske og psykiske smerter og med udgangspunkt i min egen erfaring og i mine uddannelser som lægesekretær, psykoterapeut og godkendt kursusbevis i Acceptance and Commitment Therapy, tilbyder jeg ydelsen: Smerter, som består af:


  • ½ times indledende samtale, hvor vi klarlægger din smerte
  • ½ times afslappende kropsbehandling
  • ½ times opfølgende samtale, hvor du får råd med hjem omkring at håndtere smerten psykisk


smerter

Udtalelse fra Liselotte Rasmussen


"Kære Sonja - i dag regner det… og jeg er også lidt træt.

Så jeg fandt vores lyd fil frem og hørte den igen.

Det er rigtig godt at genhøre, idet man ikke kan huske det hele. Jeg tænker også man forstå i bidder – så jeg forstå lidt mere i anden omgang.

Jeg tænker, at man kan bruge håndanalysen til at holde sig på sporet. Og til at vide hvor jeg skal sætte ind, når jeg i en periode er trist…         

Sonja Ramsøe, info(a)ramsoe.dk, CVR 36609133                                                        © Copyright. All Rights Reserved.