Hvad har du med dig?

Hvad har du med dig?

Hvis du virkelig har lyst til at gå i dybden på dig selv, skal du bestille en ydelsen: hvad har du med dig. Her baserer jeg samtalen på fingerprintsanalysen. Denne type håndanalyse klarlægger, hvilken grundtone du føler i dig (der findes 4 skoler: Wisdom Peace, Love og Service) og ved at afkode din fingerspidsers print, finder jeg frem til dit livsformål, som er det sted i dig, hvor du er mest udviklet i det øjeblik du går ind i livet og dermed det du har med dig ind i denne verden.

 

Men hvad er livsformål og hvorfor er det vigtigt?

Per definition er livformål det bringer dig tilfredshed på det dybest mulige niveau . Det er mere end blot et mål eller et afsæt henimod et mål - for livsformål er din livsret - en løbende forbindelse til et personlig direktiv, en opfordring til kosmisk pligt. Det er dit højeste potentiale, når det udtrykker sig naturligt og stærkt i alt, hvad du gør.

 

Denne ydelse indeholder 1 times foranalyse og derefter 1 times tilbagemelding til dig.

 

Gå til shoppen

Vidste du, at rillerne på fingerspidserne dannes i 14. - 16. fosterstadieuge og er derfor noget unikt du bærer med dig ud i livet fra spæd.

 

Udtalelse:

"Både noget genkendeligt og noget overraskende!

Håndanalysen matcher præcis min egen fornemmelse for hvad og hvordan jeg agerer i forskellige sammenhænge. Men der er viser sig også, samt bliver sat ord på gemte sider, f.eks. hvorfor jeg agerer som jeg gør! Det er blevet klarere for mig hvordan jeg lader op og får fornyet energi og overskud. Det er blevet lettere at hvile i og acceptere egne handlemønstre. Den er med til at huske mig på mine bedste sider og hvordan jeg passer godt dem og på mig selv.

Og der er mere stof til videre refleksion. Jeg vender ofte tilbage og lytter igen. Meget bekræftende og anerkendende.

Meget interessant og kan varmt anbefales."

 

Mette Nørregaard, Frederikssund

 

Copyright @ All Rights Reserved

Magnolievangen 102

DK-3450 Allerød

Mobil: 2521 4667

Email: info@ramsoe.dk

CVR 36609133