Kursus

 

Kursus - kom hjem til din intuition via dine hænder

 

3. januar 2017

Nu er det endelig slut med at nøjes med. For nu kan du få indsigt og vished om din egen unikke intuition og følge den. Med afspring fra platformene: de 7 chakra i krop og i dine unikke hænder, kan du nænsomt blive connected med din unikke intuition og så VIL du aldrig undvære det igen. For den eneste grund til at du hidtil ikke har turdet handlet på intuitionen er, at du ikke har stolet på den.

 

Du kender sikkert flere i din omgangskreds, som nærmest altid slipper godt afsted med alt det de beskæftiger sig med og det er fordi de har adgang til deres intuition og fordi de STOLER på den.

 

Så er det bare med at komme i gang og slippe undskyldningerne

Jeg kan selv huske 1. gang at jeg bevidst stolede på og overgav mig til min intuition. Det var i 2006 og på det tidspunkt havde jeg gammel gæld fra 1988, som tyngede mine lånemuligheder, 3 børn som boede hjemme, fuldtidsjob og et ulykkeligt ægteskab. Jeg ville i gang med en 3-årig uddannelse til psykoterapeut, som kostede min. 30.000 kr. pr. år og ville medføre, at jeg skulle bruge 5 uger om året på at være fysisk tilstede på uddannelsen og dette ved siden af fuldtidsjob.

 

Undskyldningerne hobede sig op, for hvordan skulle jeg dog tro, at JEG havde:

 

1: råd

Min økonomi hang i laser lige som mit daværende ægteskab. Men jeg ville virkelig dette og kunne mærke dybt i mig, at jeg skulle kæmpe for dette, så jeg gav mig selv lov til at tro på, at jeg ville få råd og tog 1 år af gangen og fulgte min intuition. Og jeg fik på bedste og fornuftigste vis skabt luft i min økonomi og lavet fordelagtig aftale med bank og pensionsselskab og de sidste 2 år via en bruttolønsordning med min arbejdsplads. Jeg prioriterede mig selv og valgte at bruge penge KUN på mig selv for 1. gang i mit liv.

 

2: tid

Jeg har aldrig fået noget forærende i mit liv og var vant til at kæmpe for alt, så hvordan skulle jeg få tid til den uddannelse? Men fordi jeg overgav mig til min intuition, fik jeg på magisk istandsat en aftale med familie og arbejdsplads (mødte tidligt i 3 år), så jeg kunne få det hele til at passe sammen. Det var nogle knoklehårde år, men afkastet gav mig SÅ MEGET igen løbende på det personlige plan.

 

3: troen på det

Der var flere undskyldninger for at lade være og mit lave selvværd kikkede ofte frem for at fortælle mig, at det her var for hårdt, men da jeg kunne høste virkelig megen viden efter hvert modul, kunne jeg mærke den bedre livskvalitet og -indhold, så jeg fuldførte uddannelsen i 2010 og det gav mit selvværd og liv et kæmpe BOOST.

 

Hvordan kan du vide om det bliver en succes?

Den eneste garanti du kan få er, at fordi du tør stole på dig selv og din intution, så viser du dig selv tillid og prikker hul på en helt ny form for energi, som giver dig et kæmpe boost og drive til at gennemføre det du sætter dig for. Når dette boost af energi fylder mere i dit indre end selve frygten for at mislykkes, så vil ovenstående 3 undskyldninger forsvinde og rummet efter dem blive fyldt med en følelse af SUCCES og SELVTILLID.

 

Tid til at høste, hvad du har sået

Nu kan du så bruge energi på at holde dig i gang med det, som du har ønsket dig, i stedet for at føle og gøre det modsatte. Det er en meget vigtig balance at finde, fordi det vil gøre dig i stand til at nå dine drømme fremover.

 

Så hvad vælger du - vil du tro på undskyldningerne eller følge din intuition?

Jeg har selv været i situationer, hvor det virkede for svært at følge den forførende INTUITION – men jeg lover dig, at når først du har lært det – så kan og vil du ikke aflære det igen. Der er SÅ meget at vinde for dig og dermed dit liv. For det er slet ikke alle, der følger deres intuition. Det kræver en villighed til at mærke efter hvad du føler indeni og tør droppe undskyldninger og angsten for at mislykkes i egne og andres øjne.

 

Det er ikke held

Når du har først har lært at følge din egen unikke intuition og tro på dit eget indre kompas, vil du uden tvivl kunne mærke, hvad der føles og er rigtig for dig at gøre. Og vil det ikke være befriende at vælge det, som føles rigtig for dig og som giver dig energi og ro i maven i stedet for det modsatte. Vil det ikke være fantastisk at få lov til at være LYKKELIG for den du er - med al din intuition. At kunne stole på alle de små signaler, som kommer til dig hele tiden, hver eneste dag i alle situationer. Og det magiske er, at når først når du stoler på DIG SELV, så lukker du også kun de ting ind i dit liv, som du drømmer om, fordi du nu TØR gøre det.

 

Slut med at tilpasse dig det omgivelser vil have og det andre tænker

for dit liv skal leves hver eneste dag og derfor kræver det, at du får din hverdag til at blive god for dig. Tænk dig at have en hverdag, som du selv vælger og som du ønsker dig – bare prøv at forestil dig det.

 

Vores hjerner kender faktisk ikke forskel på virkelighed og drømme, så jo mere du drømmer, at du kan gøre det du ønsker og som gør dig glad og lykkelig og jo mere du tør følge din intuition og drømme, jo hurtigere vil dine drømme blive virkelighed.

 

Vil du lære at stole på og følge din intuition?

Så får du redskaberne til at kunne:

 1. Mærke og forstå de 7 chakra i din krop og øvelser i, hvordan du skaber balance i dem
 2. Finde de 7 chakra i dine unikke hænder og hvad de står for
 3. Mærke hvad der er sundt for dig og intuitivt reagere sundt udadtil
 4. Skabe mere balance indeni og dermed også i dine omgivelser
 5. Stå ved dig selv som du er

 

Hvad kræves der af dig?

Tidsmæssigt:

 • Du får adgang til hele kurset fra dag 1 via en e-mail i din indbakke og du bestemmer derfor selv dit tempo.
 • Lydfilerne er ikke meget lange – de passer ind i en travl hverdag og vil være så konkrete som muligt

 

Personligt:

 • Jo højere du prioriterer kurset, jo mere vil du få ud af det, så det er helt op til dig, hvor meget du vil have ud af kurset. Beslutningen her er helt din egen.
 • Du skal være åben for at kikke ind i dig selv, når jeg underviser og guider dig via lydfiler og kurset som er fordelt på 7 moduler
 • At du er villig til at droppe alle dine rigtig gode og “legale” undskyldninger – undskyldningerne har du kun for at holde dig selv nede, og det er ikke det, du er her for. Det lover jeg dig.

 

Teknisk:

 • En computer, telefon eller iPad, så du kan komme på internettet. Husk at du bare kan downloade hele kurset, så du kan genhøre filerne, når kurset er slut. HUSK dog selv at downloade alt materialet, for derefter er det IKKE muligt at få adgang til materialet igen.
 • At du gemmer den mail, som du får via e-mail ved køb af kurset, da du ikke vil modtage en ny mail om kurset
 • At du læser min vejledning ved kursusstart og følger den

 

Ekstra bonus:

 • Et gratis toolkit tilsendt, så du kan tage dine egne håndaftryk
 • 2 online møder, hvor jeg svarer personligt på alle de spørgsmål, vi kan nå. Kan du ikke deltage, lytter du bare til lydoptagelsen bagefter, da andre deltagere sikkert har spurgt om de samme ting. Dato og tid får du pr. mail, når du har tilmeldt dig kurset.
 • En lukket Facebook-gruppe, hvor sparring med de andre kursister kan ske fortroligt med ligesindede

 

Pris:

Ja - jeg vil gerne bestille kurset til kr. 995,-. Kan efter aftale deles op i 3 rater á 400,- kr.

 

Jeg er uddannet lægesekretær, psykoterapeut og håndanalytiker.

 

Vi ses.

 

Kærligst Sonja

Copyright @ All Rights Reserved

Magnolievangen 102

DK-3450 Allerød

Mobil: 2521 4667

Email: info@ramsoe.dk

CVR 36609133