Migræne

Migræne og smerter

 

Jeg har selv levet med spændingshovedpine og migræne siden 1998 og har på egen krop erfaret hvad kroniske smerter gør ved krop, sind og ånd. Jeg arbejder i NIRAS, som sekretær/assistent, men det er kun fordi jeg har arbejdet med min migræne og den dybere problematik omkring det, at jeg har bevaret mit job. Via åbenhed og samtale med de rigtige arbejdskolleger, ledere samt familie lever jeg i dag et rigt og normalt liv.

I min fritid tager jeg ud som frivillig foredragsholder for Migræne- og hovedpineforeningen, hvor jeg er medunderviser og blandt andet underviser i, hvordn vi kan lære at leve med migrænen/smerten som følgesvend i stedet som en fjende. Desuden er jeg speaker hos Maxmee, hvor jeg fortæller om at leve med migræne.

På egen krop har jeg selv erfaret, at en kombination af afslappende kropsbehandling og samtale kan hjælpe med at lindre de fysiske og psykiske smerter og med udgangspunkt i min egen erfaring og i mine uddannelser som lægesekretær, psykoterapeut og undervisning i Acceptance and Commitment Therapy, kan jeg tilbyde:

 

BEMÆRK:

Hvis du er medlem af migræne- og hovedpineforeningen får du 15% rabat på behandlingerne. Du skal blot oplyse dit medlemsnr. når vi mødes.

 

Speaker hos MaxMee

Copyright @ All Rights Reserved

Magnolievangen 102

DK-3450 Allerød

Mobil: 2521 4667

Email: info@ramsoe.dk

CVR 36609133