Håndanalyse

Håndanalyse

Håndanalyse er den moderne form for den gamle kunst håndlæsning. Håndlæsningen prøver at forudsige fremtiden ud fra linjerne i din håndflade, mens håndanalysen samtidig finder selvforståelse ved en gennemgang af samtlige linjer i dine hænder. Det siges, at håndlæsning er som at stirre dybt ind i sandhedsspejlet og få åbenbaringer, mens en håndanalyse viser dig, hvem du er i dag, og hvem du kan være, når du er i din bedste udgave.

 

Hvorfor analyserer jeg ikke de fysiske linjer i hænderne?

Et aftryk viser andre ting end blot en fysisk hånd. Jeg kan for eksempel se, hvor du er i gang med at redefinere dig selv, hvis der er energi der er blokeret i et område, og hvad det handler om. Derudover er der det fysiske aftryk, som jeg har modtaget forinden, så jeg er velforberedt inden vi ses, og dette sikrer, at du får en kompetent rådgvning og at vi kommer omkring det væsentlige lige her og nu. Vi kan derfor hurtigt skabe værdifulde livsforandringer for DIG og dette vil naturligvis smitte af på både din karriere og privatliv. Jeg har på nuværende tidspunkt analyseret næsten 200 sæt hænder og sparrer jævnlig sammen med andre uddannede håndanalytikere.

 

Hvor stammer håndanalyse fra?

Håndanalysen bygger på 5000 års gamle kinesiske og indiske traditioner, hvor analyse af øjne, tunger, fødder altid har spillet en central rolle i diagnosticering af indre og ydre tilstande. Håndanalysen vandrede med handelsruterne op igennem Europa, hvor særligt sigøjnerne tog redskabet til sig og gav håndanalysen det mere alternative præg - nemlig håndlæsning. I USA er der oprettet et forskningsinsitut for håndanalysen, som kontinuerligt arbejder med kvantificering af hændernes data og med uddannelse af nye håndanalytikere. Carolina Linn, som jeg er uddannet hos, er uddannet hos Ronelle Coburn, hvis lærermester er Richard Unger.

 

Min uddannelse hos Carolina Linn

Carolina Linn er den eneste som uddanner håndanalytikere (Counselor ~ Mentor ~Hand Analysis) i Danmark. Jeg blev færdiguddannet som håndanalytiker i februar 2016 og sparrer løbende sammen med andre håndanalytikere.

 

Se mine ydelser i shoppen

Udtalelse:

"En håndanalyse hos Sonja Ramsøe er meget mere end jeg havde forventet.

 

Hvad mine linjer i hænderne fortalte, gav både mening og indsigt.

 

Sonja er en dygtig formidler, hun evner på meget professionel vis, at forklare og anskueliggøre hvad hun læser ud af håndaftrykkene. Med afsæt i hendes terapeutiske uddannelse, får analysen en helhed, fordi hun evner at komme et spadestik dybere.

 

Intet hokus pokus, men veldokumenteret og grundig analyse – som ramte lige på kornet!

 

Jeg kan bruge analysen til at forstå mig selv bedre, og til at blive bekræftet i, at den vej jeg har begivet mig ud på, er den rigtige. Og at der endnu er uudnyttet potentiale, hvis bare jeg tør kaste mig ud i livet og tro på mig selv!"

 

Mie Schriver

Copyright @ All Rights Reserved

Magnolievangen 102

DK-3450 Allerød

Mobil: 2521 4667

Email: info@ramsoe.dk

CVR 36609133