Om mig

Om mig

 

Mit livsformål her på jorden, er at bistå andre med at finde deres psykiske balance. Det er det jeg naturligt har med mig og som er blevet finpudset gennem mine oplevelser i mod- og medgang siden jeg var barn. Det er når jeg har mine kunder, at jeg føler mig fuldkommen levende og 100% tilstede i nuet, hvilket du også vil mærke.

Kort om mig

Lidt om mig - jeg er født i 1964 - gift - mor til to piger fra 1988 og 1991 og en dreng fra 1998 og mormor til en lille dreng fra juli 2016.

Jeg har arbejdet som lægesekretær på hospital og i lægepraksisser og som sekretær/administrativ medarbejder i ingeniørfirmaet NIRAS i Allerød. Ved siden af job har jeg taget en 3-årig uddannelse til psykoterapeut samt uddannet mig til håndanalytiker og taget kurser i bl.a.: ACT (Acceptance and Commitment Therapy), Enneagram, Forhandlingsteknik og Sikkerhedsgruppens arbejdsmiljøuddannelse.

Min egen rejse

Min rejse hen imod at blive udøvende behandler startede for mange år siden. I årene efter at jeg blev uddannet som lægesekretær, hvor jeg allerede dengang elskede at arbejde med mennesker og dialogen, var det rigtig svært at få fuldtidsjob og jeg lærte salgsmarketing i to firmaer, som solgte hhv. handicapudstyr til biler og flaskekapsler til sodavand-/ølflasker.

Min barndom og ungdomsår havde i perioder båret præg af flere livskriser pga. manglende personlige ressourcer i barndommen/ungdommen og tabet ved min mors død, da jeg kun var 20 år. I samlivet med faderen til mine 2 voksne døtre, fik jeg tilsidesat både mig selv og mine børns behov i flere år og da min far også døde og vi flyttede fra hinanden, udviklede jeg tegn på depression i 1997. Jeg mødte min søns far og fik det lidt bedre i en periode, men da min søn var født gik der ikke længe, før en mild depression brød ud.

Det var de hårdeste, men også mest lærerige år, jeg nu skulle gennemgå. Både fordi jeg var nødsaget til at se indad og bearbejde oplevelser og igen give plads til det dybe følelsesliv, som jeg altid har haft, men ikke har kunnet sætte ord på. Jeg kom igennem uden brug af medicin og lærte endelig at bede om hjælp ved at gå til samtaleterapi i grupper og hos psykologer.

Årene efter

Jeg blev ansat i ingeniørfirmaet NIRAS i 1992 og i årene efter depressionen blev der plads til at tage en 3-årig psykoterapeutuddannelse samt diverse selvudviklingskurser ved siden af fuldtidsjob. Undervejs blev jeg skilt fra min søns far, da vi ikke længere kunne se os sammen pga. min store selvudvikling og jeg havde et par år, hvor jeg var single og for 1. gang virkelig kunne mærke og påtage mig ansvaret for alt hvad der skete og var sket i mit liv.

Min gave her i livet

Det har altid været og er stadigvæk især mine børn, som giver mig en grund til at udvikle mig som mor og mentor. De kræver til stadighed min støtte og opmærksomhed og vi har altid været meget knyttet til hinanden pga. de brud, som er sket med deres fædre. Men efter jeg mødte og efterfølgende blev gift med min nuværende mand og soulmate i 2014, har jeg fået lov til at hvile i MIG selv, med alt det jeg er og og indeholder. Især spillet imellem de maskuline og feminie værdier, giver mit liv harmoni og respekt for mig selv og dem jeg er tæt på.

Efter jeg blev færdiguddannet som håndanalytiker hos Carolina Linn, fik jeg mod på at blive selvstændig, så i maj 2015 fik jeg mit eget CVR-nr. og siden har jeg sideløbende med mit arbejde hjulpet mange mennesker med at komme videre derfra, hvor de er gået i stå eller turde stå frem i livet som dem de er.

Vil du videre mere, kan du læse mere i mine indlæg på min Blog.

Copyright @ All Rights Reserved

Magnolievangen 102

DK-3450 Allerød

Mobil: 2521 4667

Email: info@ramsoe.dk

CVR 36609133