MIT

SONJA RAMSØE

PSYKOTERAPEUT & HÅNDANALYTIKER

Multiinkarnation (MIT)

Som uddannet Multiinkarnationsterapeut bruger jeg regression og samtaleterapi og uddannelsen er baseret på 386 timers teori, 252 timers egenterapi og 168 timers supervision = 806 timer ialt. Oveni kommer alle de timer, som jeg har brugt siden på mine kunder.


Hvad er multiinkarnationsterapi, MIT?

MIT er en psyko-spirituel healingsproces, hvor følelser, tanker og blokeringer opleves og forløses som energi. Via disse teknikker og med 100% nærvær støtter dig gennem hele processen.


MIT er "soul level work" - healingsarbejde på et dybt sjæleplan. 


Vil du vide mere, kan du få en gratis samtale. Du kontakter mig ved at udfylde formularen nedenfor. Husk at skrive, hvornår det passer dig bedst.

bro, psykoterapi,
 
 
 
 
 

Indre barn og højere selv

Blokeringer, der forhindrer vores følelse af velvære, glæde og liv forløses ved brug af farver og metaforer. Det liv eller "den film der ses eller opleves" er udvalgt fra "arkivet" af det Højere Selv og afspejler altid et tema eller et mønster, der er aktuelt for klienten i sin nuværende tilværelse.


Efterhånden som du er klar til det, kan du tage yderligere terapiforløb, for at kigge på specifikke forhold, f.eks:

  • clearing af forældre
  • tema sessioner
  • kropssessioner


Tidligere liv

Ved at betragte tidligere liv som metaforer for den nuværende tilværelse skaber terapien udvidede muligheder for vækst og forståelse og den giver en enestående chance for at rense sindet for følelsesmæssige mønstre og fastlåste reaktioner og baner på den måde vejen for en stadig bedre kontakt med vor dybeste visdomskilde, vor sande natur - det Højere Selv.


Clearing af forældre - tema sessioner - kropssessioner

Efterhånden som man er klar til det, kan du tage yderligere terapiforløb for at kigge på specifikke forhold, f.eks. - clearing af forældre - tema sessioner - kropssessioner. Efter en del sessioner kan der opstå et behov for mere at arbejde med energier og ikke så meget med at cleare specifikke emner. Et mere avanceret "energi"-terapiforløb kan handle om:

  • Seksualitet
  • Indre mand/kvinde
  • Indre fader/moder


Hvis du ønsker en kombination af multiinkarnationsterapien og min uddannelse til håndanalytiker, så læs mere her.

Multi inkarnationsterapien er grundlagt af den spirituelle lærer Chris Griscom. Hør hende selv her. Den blev i sin tid kendt gennem Shirley Mclaines bøger (fx Out on a Limb - på dansk På Dybt Vand), hvori hun beskriver sine oplevelser med MIT. I Danmark er MIT kendt gennem min lærer Eya Betiina Jørgensen, som er uddannet af gestalt psykoterapeut Susan Harris. Susan er elev af og uddannet hos Chris Griscom på The Light Institute i New Mexico, USA. Susan Harris har beskrevet teknikken i sin bog "Sjælens Teater", Borgens forlag og kommer jævnlig til Danmark og uddanner inkarnationsterapeuter og du finder hendes hjemmeside her.


Windows to the sky

Ved hjælp af akupunkturpunkter, der kaldes windows to the sky, bringes du til dyb afslappelse og vil opleve en udvidelse af din bevidsthed. Dette sætter dig i stand til at opleve forlængst glemte episoder fra dette og tidligere liv.

Ved at bruge tidligere liv som en metafor for dette liv kan du heale de mønstre og traumer der forindrer dig i at leve dette liv i dit fulde potentiale.

I denne bevidsthedstilstand begynder du "at se en indre film" - en historie med sig selv som hovedpersonen. Du er dog hele tiden klar over, at du ligger på en briks og er i en MIT-session.


Udtalelser


"Multiinkarnationsterapien gjorde at jeg kunne mærke de følelser, jeg ikke kan sætte ord. Det var en tryg situation, hvor jeg kunne åbne op for det væld af følelser, der gør ondt. De gør så ondt, så de er lukket inde og det med at tale om det, er faktisk ikke en mulighed. Den mere kropslige forløsning giver bedre mulighed for at sætte ord på, de følelser, som jeg ikke har lyst til at "tage ud i lyset", fordi jeg er for bange for at jeg ikke kan håndtere det. Så er det lettere at gemme på dem og pakke dem ned - ihvertfald på den korte bane. Det er det selvfølgelig ikke på den lange bane. Det er vigtigt at være åben i situationen og efterfølgende finde ud af, hvad terapien konkret kan omsættes til. Terapien er derfor i sig selv en behandlende indsats - men hvis den skal bruges yderligere skal den efterbehandles."   Susanne Berendt


"Jeg fik en indre barn-healing: Min oplevelse var, at det var trygt og kærligt. Sonja guidede mig meget nænsomt og trygt med stort nærvær. Jeg havde hele tiden fornemmelsen af at være i 100% trygge og rare hænder. Det var en helt igennem rar og opløftende oplevelse som jeg takker Sonja for " Catrine Marcussen, akupunktør, Lyspunktet

     

Hvad får du ud af det?

Du får kontakt til din sjælskerne, dit højere Selv og lærer at lytte til din indre visdom. Du oplever en “kommen hjem” til dit Højere Selv, din ubegrænsede spirituelle kraft, som altid er tilstede og kan kontaktes for hjælp, råd og vejledning.

Du får healet dit Indre Barn og får øvelser hertil.


Sådan foregår det?

Sessionerne er et individuelt forløb, der som udgangspunkt strækker sig over 4 dage á 2 timer pr. dag. 1. dag oplever du en Healing af dit Indre Barn og kontakt til Dit Højere Selv. De næste 3 dage forløser du tidligere liv. Der dukker altid det op du er parat til at forløse og det foregår blidt og nænsomt. Du oplever fysiske og følelsesmæssige forløsninger og får kontakt til dit potentiale, talenter og får fornyet energi.


Hvert forløb er forskelligt og er opbygget til at give en dybere grad af healing, efterhånden som man er parat til det.


Hvis du vælger et længerevarende og dybere forløb, som vil være transformerende, ledes du de næste tre dage tilbage til tidligere liv og finder kilden til de temaer, man gennemlever i nuværende tilværelse.

Sonja Ramsøe, info(a)ramsoe.dk, CVR 36609133                                                        © Copyright. All Rights Reserved.