Forløb

SONJA RAMSØE

PSYKOTERAPEUT & HÅNDANALYTIKER

Vil du connecte med din intuition og indre visdom?

Så gør lige som de første deltagere


De tog ansvar for deres liv og gjorde op med det, som de kunne gøre noget ved.

Derefter fik de mod til at drømme, mærke efter og tro på, at de også kunne udleve dem

psykoterapeut, underviser
onlineforløb, psykoterapi
online, forløb, psykoterapi, nordsjælland

DETTE ONLINEFORLØB ER SKABT TIL DIG SOM VIL LÆRE AT MÆRKE OG FØLGE DIN INTUITION OG INDRE VISDOM


Du får nemlig redskaberne til at kunne:


 1. Lære at mærke og forstå de vigtige energicentre i din krop
 2. Finde og se hvor disse energier er i dine unikke håndaftryk og forstå hvad de står for
 3. Mærke og forstå hvad intuition er for en størrelse
 4. Lære, at mærke hvad der er sundt for dig og reagere sundt udadtil
 5. Skabe mere balance indeni DIG og dermed også i dine omgivelser
 6. Turde stå ved dig selv som du er og udleve dine drømme


"Jeg er helt "høj" og vil helt klart anbefale andre at deltage. Der var så meget, der gav mening, ramte plet, og som jeg kunne forholde mig til, og det, at man kan se, så meget i ens hænder... virkelig spændende og interessant." Pia Wenzel, Stjernelys i Frederiksværk

Så vil du i gang og slippe undskyldningerne lige som jeg gjorde?

Den 1. gang jeg bevidst og 100% stolede på og overgav mig til min intuition var i 2006 og på det tidspunkt havde jeg gammel gæld fra 1988, som tyngede mine lånemuligheder, 3 børn som boede hjemme, fuldtidsjob og et ulykkeligt ægteskab. Jeg ville i gang med en 3-årig uddannelse til psykoterapeut, som kostede min. 30.000 kr. pr. år og ville medføre, at jeg skulle bruge 5 uger om året på at være fysisk tilstede på uddannelsen ved siden af fuldtidsjob.


Undskyldningerne hobede sig op, for hvordan skulle jeg dog tro, at JEG havde:


Råd? Min økonomi hang i laser lige som mit daværende ægteskab. Men jeg ville virkelig dette og kunne mærke dybt i mig, at jeg skulle kæmpe for dette, så jeg gav mig selv lov til at tro på, at jeg ville få råd og tog 1 år af gangen og fulgte min intuition. Og jeg fik på bedste og fornuftigste vis skabt luft i min økonomi og lavet afdragsordning med bank og nedsat indskud til pensionsselskab. Jeg prioriterede mig selv og valgte at bruge penge og tid KUN på mig selv for 1. gang i mit liv.


Tid? Jeg har i mine første over 30 leveår været vant til at kæmpe hårdt for alt, så hvordan skulle jeg få tid til den uddannelse? Men fordi jeg overgav mig til min intuition, fik jeg på nærmest magisk vis istandsat en aftale med familie og arbejdsplads (mødte tidligt i 3 år), så jeg kunne få det hele til at passe sammen. Det var nogle knoklehårde år, men afkastet gav mig SÅ MEGET igen løbende på det personlige plan.


Troen på det? Der var flere undskyldninger for at lade være og mit lave selvværd kikkede ofte frem for at fortælle mig, at det her var for hårdt, men da jeg høstede virkelig megen viden om mig selv og mine dynamikker efter hvert modul, kunne jeg mærke den bedre livskvalitet og -indhold, så jeg fuldførte uddannelsen i 2010 og det gav mit selvværd og liv et kæmpe BOOST.

drøm, mærk, udlev, psykoterapeut, håndanalytiker, lægesekretær

HVEM ER JEG?


Jeg har været selvstændig siden maj 2015 og har konsulteret og analyseret hænder på over 200 kunder.


I hele mit liv har jeg fra et meget naivt og rent sted intuitivt og naturligt guidet mine medmennesker, men da jeg udviklede tegn på stress og depression i 1999 måtte jeg revidere mit liv og måden jeg brugte mine medfødte talenter på.


Uden brug af medicin, arbejdede jeg intenst med mig selv ved siden af fuldtidsjob og ægteskab med 3 børn og i dag lever jeg i et harmonisk ægteskab med kvalitet og kærlighed til familie, veninder og interesser. Vil du læse mere om hvordan, så læs Om mig


Min største kvalitet er min evne til at være 100% til stede overfor mine kunder og connecte til dem og intuitionen og guide dem henimod større selvindsigt og -kærlighed på den mest konstruktive måde.


Da jeg selv er god til at mærke indre dynamikker og sætte ord på dem i samarbejde med kroppen, kan jeg sætte ord på det, som ligger skjult, og det er én af mine spidskompetencer overfor mine kunder.HVORDAN KAN DU VIDE OM ONLINEFORLØBET BLIVER EN SUCCES?

Den eneste garanti du kan få er, at fordi du tør stole på dig selv og din intuition, så viser du dig selv tillid og prikker hul på en helt ny form for energi, som giver dig et kæmpe drive og lyst til at gennemføre det du sætter dig for. Når dette drive af energi fylder mere i dit indre end selve frygten for at mislykkes, så vil ovenstående 3 undskyldninger forsvinde og rummet efter dem blive fyldt med en følelse af SUCCES og SELVTILLID.

Hvad kræves der af dig?

Tidsmæssigt:

 • Du får adgang til hele forløbet fra dag 1 via en e-mail i din indbakke og du bestemmer derfor selv dit tempo.
 • Lydfilerne er ikke meget lange og er delt op i 7 moduler og de passer ind i en travl hverdag
 • 5 lydfiler med øvelser, så du selv lærer at skabe balance i krop og sind og dermed skabe energioverskud


Personligt:

 • Jo højere du prioriterer forløbet, des mere vil du få ud af det, så det er helt op til dig, hvor meget du vil have ud af det.
 • Du skal være åben for at kikke ind i dig selv, når jeg underviser og guider dig via lydfiler
 • At du er villig til at droppe alle dine rigtig gode og “legale” undskyldninger – de er der kun for at holde dig selv nede, og det er ikke det, du er her for. Det lover jeg dig.

 

Teknisk:

 • En computer, telefon eller iPad, så du kan komme på internettet. HUSK dog selv at downloade alt materialet, for derefter er det IKKE muligt at få adgang til materialet igen.
 • At du læser min vejledning fra start og følger den
håndanalyse, håndaftryk, forløb


Så hvad vælger du - vil du tro på undskyldningerne eller følge din intuition?

Jeg har selv været i situationer, hvor det virkede svært at følge den forførende INTUITION – men jeg lover dig, at når først du har lært det – så kan og vil du ikke aflære det igen. Der er SÅ meget at vinde for dig og dermed dit liv og omgivelser. For det er slet ikke alle, der følger deres intuition. Det kræver en villighed til at mærke efter hvad du føler indeni og tør droppe undskyldninger og angsten for at mislykkes i egne og andres øjne.


Det er ikke held

Når du har først har lært at følge din egen unikke intuition og hvordan du skaber balance i dine energichakra, vil du uden tvivl kunne mærke, hvad der føles rigtigt for dig at gøre. Og vil det ikke være befriende at vælge det, som føles rigtig for dig og som giver dig energi og ro i maven i stedet for det modsatte. Vil det ikke være fantastisk at få lov til at være LYKKELIG for den du er - med al din intuition. At kunne stole på alle de små signaler, som kommer til dig hele tiden, hver eneste dag i alle situationer. Og det magiske er, at når først når du stoler på DIG SELV, så lukker du også kun de ting ind i dit liv, som du drømmer om, fordi du nu TØR gøre det.


Slut med at tilpasse dig det omgivelser vil have af dig og det andre tænker du bør gøre

for dit liv skal leves hver eneste dag og derfor kræver det, at du får din hverdag til at blive god for dig. Tænk dig at have en hverdag, som du selv vælger og som du ønsker dig – bare prøv at forestille dig det.

Sonja Ramsøe, info(a)ramsoe.dk, CVR 36609133                                                        © Copyright. All Rights Reserved.