e-bog

SONJA RAMSØE

PSYKOTERAPEUT & HÅNDANALYTIKER

Udtalelse fra Bente Christoffersen


" Hej Sonja, jeg fik en rigtig god oplevelse af vores samtale og håndanalyse.. Mit møde blev desværre aflyst mandag men prøvede det af i går til et andet møde, hvor en ingeniør jeg har arbejde meget sammen tidligere sad og ventet på at jeg skulle kaster hele opgaven på bordet af en gang... Men sådan gik det ikke... Jeg gav lidt info og det fik de lov til tænker, gav dem lidt mere og til sidst havde vi en rigtig god dialog om opgaven og de forskellige løsningsforslag... Så tak for det.. Jeg har ikke rigtig fået hørt hele samtalen men ved sikkerhed jeg kan bruge meget af det både privat og på jobbet.. Skal på ferie på lørdag vil når jeg kommer hjem undersøge om der er nogle steder i Ringsted hvor der er dans for singler.

Er sikker på at jeg på et tidspunkt vender tilbage for at få lavet en ny håndanalyse...

Tusind tak for det lille i spark du givet mig." Kh  Bente         

 
 
 
 
 

E-bog


I denne gratis e-bog ude til højre får du vejledning i at kunne se, hvilken hjertelinje du har i dine hænder. Du lærer mere om lige præcis din hjertelinje og se, hvilke udfordringer og forcer du har i forbindelse med at vise og modtage omsorg, kærlighed og nærvær.


Hvis du ønsker at modtage en håndanalyse eller et af mine forløb, kan du læse mere om disse i min webshop.


På min blog kan du læse meget mere og komme med kommentarer.


Du kan også kontakte mig, så vi kan finde tid til en gratis samtale og finde ud af, om der er basis for et godt samarbejde om din sundhed. Hvad enten det er fysisk, mentalt eller følelsesmæssigt.


Husk at skrive hvornår du er nemmest at træffe, så ringer jeg tilbage til dig snarest.

Sonja Ramsøe, info(a)ramsoe.dk, CVR 36609133                                                        © Copyright. All Rights Reserved.