Håndanalyse

HÅNDANALYSE

KORT OM HÅNDANALYSEN

Håndanalyse er den moderne form for den gamle kunst håndlæsning. Håndlæsningen prøver at forudsige fremtiden ud fra linjerne i din håndflade, mens håndanalysen samtidig finder selvforståelse ved en gennemgang af samtlige linjer i dine hænder. Det siges, at håndlæsning er som at stirre dybt ind i sandhedsspejlet og få åbenbaringer, mens en håndanalyse viser dig, hvem du er i dag, og hvem du kan være, når du er i din bedste udgave.


Hvorfor analyserer jeg ikke de fysiske linjer i hænderne?

Et aftryk viser andre ting end blot en fysisk hånd. Jeg kan for eksempel se, hvor du er i gang med at redefinere dig selv, hvis der er energi der er blokeret i et område, og hvad det handler om. Derudover er der det fysiske aftryk, som jeg har modtaget forinden, så jeg er velforberedt inden vi ses, og dette sikrer, at du får en kompetent rådgvning og at vi kommer omkring det væsentlige lige her og nu. Vi kan derfor hurtigt skabe værdifulde livsforandringer for DIG og dette vil naturligvis smitte af på både din karriere og privatliv. Jeg har på nuværende tidspunkt analyseret over 200 sæt hænder.


Hvor stammer håndanalyse fra?

Håndanalysen bygger på 5000 års gamle kinesiske og indiske traditioner, hvor analyse af øjne, tunger, fødder altid har spillet en central rolle i diagnosticering af indre og ydre tilstande. Håndanalysen vandrede med handelsruterne op igennem Europa, hvor særligt sigøjnerne tog redskabet til sig og gav håndanalysen det mere alternative præg - nemlig håndlæsning. I USA er der oprettet et forskningsinsitut for håndanalysen, som kontinuerligt arbejder med kvantificering af hændernes data og med uddannelse af nye håndanalytikere. Carolina Linn, som jeg er uddannet hos, er uddannet hos Ronelle Coburn, hvis lærermester er Richard Unger.


Uddannelse hos Carolina Linn

Carolina Linn har frem til 2017 uddannet samtlige håndanalytikere (Counselor - Mentor - Hand Analysis) i Danmark. Jeg blev færdiguddannet som håndanalytiker i februar 2016.


Vil du prøve at få en håndanalyse hos mig, kan du se alle typerne og læse om dem i min shop.


Hvordan når vi i mål?

Med erfaring og gode værktøjer guider jeg dig igennem processen. Afhængig af dig som person og situationen vægter jeg den mest givende metode til en hurtig forandring og hjælpe dig til en forståelse af, hvordan du kan arbejde med dig selv.


Eline D

"Jeg valgte at få lavet en håndanalyse fordi jeg søgte at få min intuition om mine talenter bekræftet. Det fik jeg!


Sonjas håndanalyse har været en øjenåbner for mig ifht nogle af de måder jeg begrænser mig selv, fordi håndaftrykket fortæller ting om vores tilstand, som vi ikke nødvendigvis har erkendt.


Det har samtidig også hjulpet mig til at se på mig selv med større accept, så jeg nu betragter min grundlæggende personlighed mere som nogle træk jeg er født med, og som jeg må se at få det bedste ud af.


Sonja formidler budskaberne fra håndanalysen med stor indlevelse og nænsomhed, og formår samtidig at være kontant når der er brug for det."


Gitte Clausen

"Jeg har fået en håndanalyse af Sonja, jeg synes det var fantastisk spændende, og kunne nikke genkendende til mange af de ting hun fortalte, desuden fik jeg nogle gode råd med på vejen, jeg kan kun anbefale en håndanalyse hos hende. Jeg er blevet bedre til at sige fra, og har lært at acceptere mig selv og hvile bedre i mig selv."  

Gitte Clausen