smerter

SONJA RAMSØE

PSYKOTERAPEUT & HÅNDANALYTIKER

Smerter

 

Jeg har selv levet med spændingshovedpine og migræne siden 1998 og har på egen krop erfaret hvad kroniske smerter gør ved krop, sind og ånd. Jeg ved hvor problematisk det kan være mht. at få overskud til arbejde, privatliv, hospitalsbesøg, undersøgelser og det er kun fordi jeg selv har arbejdet med den dybere problematik omkring det og via åbenhed og samtale med de kolleger, ledere samt familie og venner, at lever jeg i dag et godt liv.

 

Foredragsholder

Jeg har været frivillig foredragsholder for Migræne- og hovedpineforeningen, hvor jeg medunderviste i, hvordan vi kan lære at leve med migræne/smerten som fast følgesvend i stedet som en fjende. Desuden er jeg speaker hos Maxmee, hvor jeg også fortæller om at leve med migræne.

 

Hvad kan jeg tilbyde dig?

På egen krop har jeg selv erfaret, at en kombination af afslappende kropsbehandling og samtale kan hjælpe med at lindre de fysiske og psykiske smerter og med udgangspunkt i min egen erfaring og i mine uddannelser som lægesekretær, psykoterapeut og kursusbevis i Acceptance and Commitment Therapy, tilbyder jeg ydelsen: Smerter, som består af:

 

  • ½ times indledende samtale, hvor vi klarlægger din smerte
  • ½ times afslappende kropsbehandling
  • ½ times opfølgende samtale, hvor du får råd med hjem omkring at håndtere smerten psykisk

 

Bemærk

Hvis du er medlem af migræne- og hovedpineforeningen får du 15% rabat på alle mine ydelser i shoppen. Du bedes oplyse dit medlemsnr. ved køb.

smerter

Udtalelse fra Liselotte Rasmussen

 

"Kære Sonja - i dag regner det… og jeg er også lidt træt.

Så jeg fandt vores lyd fil frem og hørte den igen.

Det er rigtig godt at genhøre, idet man ikke kan huske det hele. Jeg tænker også man forstå i bidder – så jeg forstå lidt mere i anden omgang.

Jeg tænker, at man kan bruge håndanalysen til at holde sig på sporet. Og til at vide hvor jeg skal sætte ind, når jeg i en periode er trist…

 

 

 

 

 

Sonja Ramsøe, Magnolievangen 102, 3450 Allerød, mobil 25214667, info@ramsoe.dk, CVR 36609133 © Copyright. All Rights Reserved.