e-bog

SONJA RAMSØE

PSYKOTERAPEUT & HÅNDANALYTIKER

Udtalelse fra Bente Christoffersen


" Hej Sonja, jeg fik en rigtig god oplevelse af vores samtale og håndanalyse.. Mit møde blev desværre aflyst mandag men prøvede det af i går til et andet møde, hvor en ingeniør jeg har arbejde meget sammen tidligere sad og ventet på at jeg skulle kaster hele opgaven på bordet af en gang... Men sådan gik det ikke... Jeg gav lidt info og det fik de lov til tænker, gav dem lidt mere og til sidst havde vi en rigtig god dialog om opgaven og de forskellige løsningsforslag... Så tak for det.. Jeg har ikke rigtig fået hørt hele samtalen men ved sikkerhed jeg kan bruge meget af det både privat og på jobbet.. Skal på ferie på lørdag vil når jeg kommer hjem undersøge om der er nogle steder i Ringsted hvor der er dans for singler.

Er sikker på at jeg på et tidspunkt vender tilbage for at få lavet en ny håndanalyse...

Tusind tak for det lille i spark du givet mig." Kh  Bente         

E-bog


I denne e-bog får du forklaringer og 10 tips, som hjælper mine kunder til at blive mere autentiske i svære situationer, hvor der skal træffes vigtige beslutninger i deres liv.


Hvis du ønsker at tage hele DIG i brug, vil jeg anbefale forløbet og ellers finder du alle mine ydelser i shoppen.


På min blog kan du læse meget mere om alt det jeg går og tænker.


Du kan få adgang til flere gratis meditationer - bare tryk på knappen nedenfor:

Sonja Ramsøe, Stien 1, 3230 Græsted, info(a)ramsoe.dk, CVR 36609133                                                        © Copyright. All Rights Reserved.