Håndanalyse

SONJA RAMSØE

PSYKOTERAPEUT & HÅNDANALYTIKER

Håndanalyse

 

Håndanalyse er den moderne form for den gamle kunst håndlæsning. Håndlæsningen prøver at forudsige fremtiden ud fra linjerne i din håndflade, mens håndanalysen samtidig finder selvforståelse ved en gennemgang af samtlige linjer i dine hænder. Det siges, at håndlæsning er som at stirre dybt ind i sandhedsspejlet og få åbenbaringer, mens en håndanalyse viser dig, hvem du er i dag, og hvem du kan være, når du er i din bedste udgave.

 

Hvorfor analyserer jeg ikke de fysiske linjer i hænderne?

Et aftryk viser andre ting end blot en fysisk hånd. Jeg kan for eksempel se, hvor du er i gang med at redefinere dig selv, hvis der er energi der er blokeret i et område, og hvad det handler om. Derudover er der det fysiske aftryk, som jeg har modtaget forinden, så jeg er velforberedt inden vi ses, og dette sikrer, at du får en kompetent rådgvning og at vi kommer omkring det væsentlige lige her og nu. Vi kan derfor hurtigt skabe værdifulde livsforandringer for DIG og dette vil naturligvis smitte af på både din karriere og privatliv. Jeg har på nuværende tidspunkt analyseret næsten 200 sæt hænder og sparrer jævnlig sammen med andre uddannede håndanalytikere.

 

Hvor stammer håndanalyse fra?

Håndanalysen bygger på 5000 års gamle kinesiske og indiske traditioner, hvor analyse af øjne, tunger, fødder altid har spillet en central rolle i diagnosticering af indre og ydre tilstande. Håndanalysen vandrede med handelsruterne op igennem Europa, hvor særligt sigøjnerne tog redskabet til sig og gav håndanalysen det mere alternative præg - nemlig håndlæsning. I USA er der oprettet et forskningsinsitut for håndanalysen, som kontinuerligt arbejder med kvantificering af hændernes data og med uddannelse af nye håndanalytikere. Carolina Linn, som jeg er uddannet hos, er uddannet hos Ronelle Coburn, hvis lærermester er Richard Unger.

 

Min uddannelse hos Carolina Linn

Carolina Linn er den eneste som uddanner håndanalytikere (Counselor - Mentor - Hand Analysis) i Danmark. Jeg blev færdiguddannet som håndanalytiker i februar 2016 og sparrer løbende sammen med andre håndanalytikere.

 

Vil du prøve at få en håndanalyse lige som over 200 andre har gjort hos mig, kan du se alle typerne og læse om dem i min shop.

 

Hvis du eller een du kender skal giftes, kommer jeg også gerne ud og giver en håndanalyse til polterabend.

Udtalelse fra Camilla Dúvel Jensen

 

"Jeg havde brug for at vide om mit arbejde var det rigtige for mig. Om jeg var/er den rette person til det jeg laver. Jeg sendte Sonja nogle aftryk af mine hænder og hold nu op en oplevelse. Først og fremmest blev jeg bekræftet i, at det jeg laver, det er det helt rigtige. Derudover fik jeg sat nogle ting på plads ang. nogle svigt i min barndom, som rent faktisk påvirkede mit liv nu, som jeg egentlig ikke var klar over, men giver så meget mening, når jeg ser tilbage på det liv og de forhold jeg har haft. Det er ikke sidste gang jeg får en håndanalyse. Tak Sonja"

Sonja Ramsøe, Stien 1, 3230 Græsted, tlf. 88 976 976, info@ramsoe.dk, CVR 36609133 © Copyright. All Rights Reserved.